Saturday, August 21, 2010

slamat bpuasa~

sudah lama tak mnjengah blog..sudah lama jugak la xde post baru ye..huu...bz..skang dah masuk bulan puasa..rasanye belum terlambat lagi untuk mengucapkan slamat berpuasa kepada seluruh umat islam didunia ini..errmmm..idup aku masih spt biasa..cuma..apa yang blh dikatakan ialah..semester terakhir di uni adalah indah khabar dr rupa..konon2 mcm relax je sbb tak banyak kls..tak bz nye makkkk aihhhh..tuhan je yg tahu..kadang2 nk bnafas pom tak lawas..sik kne cari idea pasal esemen je..tapi nk tanak.kena harungi gak smua ni dgn hati yang rela serta tabah..kan..kan..kan..
aku akan baik2 saja..dan aku akan oke..walaupun banyak pkara yang tak best yang tpaksa aku lalui..im gonna be ok..!=)

sekian saja utk ari ni...daaaa...;)
There was an error in this gadget
There was an error in this gadget