Saturday, May 14, 2011

today is sunday

assalamualaikum..lama tak jengah blog...been bz actually...
dan hari ni rasa sgt hepi rasa boleh ber blog..hari ni hari ahad..hari ahad yang terakhir aku kat smk pintu geng..hari ni awal2 pagi dah smpai skolah..org ptama yg aku selisih pengetua yg sgt kerek itu..tp aku senyum dan sengeh je kat dia..sbb aku sgt hepi hari ni..hehe..senyum dan sengeh jugak pada bangunan dan pokok2 bunga di sekolah..haih..nampak mcm sedikit gila..tp takpa la..hati aku rasa sgt lapang dan bhagia sekarang..smuanya hampir selesai..Alhamdulillah...sykur ku tak terhingga kepada Allah s.w.t sbb trus bg aku kekuatan utk bperang ngan student2 aku yg sgguh MANIS2 belaka..hahaha..pengalaman ni xmgkin dpt dbeli kat mana2 shopping mall..dan xmgkin jmpa jugak kat pasar2 malam..aku syg sebenarnya student aku..tp aku lah cekgu RIMAU..maaf ye kalian..tu lah caranya aku mendidik..panas naik smpai ke kepala..kdg2 smpai mgelegak..tp pengalaman mjadi pendidik jugaklah yg mengajar aku utk kawal panas baran aku..blajar jd lebih cool bila budak2 malas dan laju mulut dr tgn yg pegang pen..hurmm..nama pun budak2 kan..

tp ada satu benda yg smpai skang tinggal tanda tanya je..ye ke aku nk jd cekgu..?rasa macam nk bhenti stakat ni je..ntah la...Allah..tlg aku..........harap tak silap pilihan..

2 comments:

Bended said...

dear cikgu hajar...

May Allah bless you dear :)

emiLy said...

maseh kakak ina..huhu..komen ni nk kena approve dulu baru publish..ekekkee

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget