Sunday, April 17, 2011

arini ari isnin..

assalamualaikum..apa jadi sama tajuk aku..?apa kena ngan tajuk aku..?hurmm.stiap kali ari isnin aku bosan..aku boring mjalani kehidupan di hari isnin..kerenah budak2 buat aku bengang..sakit kpala nk layan perangai sorang2..ari isnin budak2 masuk kls lambat..klas aku pagi..hari isnin aku kena masuk kelas bdk2 nakal..kdg2 sronok jugak masuk kelas budak2 nakal ni..kena pandai memujuk..bak kata org..masuk tempat org bawaklah otak bukannya pisau..jadi utk bdk2 nakal ni kena pandai pujuk..pandai bodek..haha..kadang2 suh tulis dua baris derang tulis sejam pun tak setel lagi..tahu2 masa aku pun da habes..tp..ohhh..alangkah sengsaranya jiwa aku dihari isnin..

arini masuk kelas..ajar budak pasal buku catatan pertama..berulang2 kali aku cakap pasal menda yg sama..yg kat belakang sebok nk menyalin..yg kat depan duk bsembang..skali kena sound baru nk bg tumpuan..haiii...kanak2 skalian..aku paham..sbb aku pun penah jadi budak skolah..kadang2 saja buat salah biar cekgu marah..suka tgk cekgu buat muka singa..mata bulat mngalahkan brung hantu..dan skarang aku realized..betullah orang kata what goes around comes around..huu..padan muka aku...dulu2..aku suka pegi skolah pakai stokin katon kaler pink..bila PK HEM tegur aku jawab fesyen..skang student aku pulak pakai stokin kaler merah dalam kelas aku..bila aku tegur dia ckp stokin puteh basah..hahaha..padan muka aku..skurang2nya jawapan student aku tak bbulu sgt tlinga dengar..huuuu...

smoga aku bjaya mendidik anak2 didik aku ....Amin...

syg sekolah,
cik meli mohamad

2 comments:

Bended said...

owwh...kenape pelik sungguh setting blog cik meli nie?? hehehhe

Bended said...

TEST

There was an error in this gadget
There was an error in this gadget